PAINTBALL

Paintball spilles lagvis, og vi arrangerer spill for blant annet vennegrupper, utdrikningslag, firmaer, skoleklasser og bursdager. Spillet foregår på et avgrenset skogsområde på Furustad i Sandefjord. I etterkant vil man kunne sette seg rundt bålet for en forfriskning og en evaluering.

Størrelse på gruppene: Vi tilpasser spillet etter deres ønske og antall deltakere. Vi har i utgangspunktet kapasitet til å ha 20 spillere på banen samtidig, men optimalt oppdeler vi 6 personer per lag. Det bør minst være 3 personer per lag for å få til et morsomt spill.

Tid: Spillet varer i ca. 1 1/2 time, men man må også beregne tid til instruksjon i forkant.

Mat og drikke: Vi kan ta oss av mat og drikke, slik at arrangementet blir mer helhetlig. Ved paintballbanen er det muligheter for grilling, med plass til alle langs bord og benker. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer til deres arrangement.

Sikkerhet: Å spille paintball skal være en god opplevelse, og vi har derfor et par sikkerhetsregler man skal følge. På banen skal man alltid ha maske på, selv når runden er ferdig. Når man går av banen, skal man alltid sikre markøren med en løpsstopper. Ellers skal man bare ha det gøy, og respektere hverandre. Vi stiller med en instruktør som vil gjennomgå både sikkerhet, de ulike spillene og hjelpe til med markørene. Instruktøren vil også være dommer under spillet.

Malingen er miljøvennlige, og brytes ned i naturen. Malingen fjernes enkelt fra klær i vaskemaskinen.

Aldersgrense: Deltakerne skal være over 12 år for å kunne spille paintball.

Pris: Pris per person er 400 kr, som inkluderer maske, markør, 500 ball og overtrekksdress. Vi har også egne priser for skoleklasser og idrettslag.

Flere aktiviteter: Hos oss er det mulig å kombinere paintball med andre aktiviteter, som mestermøte, lagøvelser eller klatring. Ta kontakt med oss, så kan vi finne en løsning som passer dere. Her kan det selvfølgelig også tilpasses til matpauser, der vi kan stille med mat og drikke.

Kontakt oss med informasjon om hvor mange dere er, når dere ønsker å spille, samt om dere ønsker mat og drikke eller ikke. Vi svarer så fort vi kan, og kommer tilbake til dere med et tilbud.