MESTERMØTE

Mestermøte er en uhøytidelig konkurranse deltakerne imellom. Prinsippet er at man konkurrerer i mange forskjellige øvelser. I hver øvelse rangeres man mot resten av gruppa, ut fra rangeringen får man poeng i øvelsen. Til slutt summeres poengene, og vi kårer en vinner.

Både hvilke øvelser og antall øvelser varierer, og dere kan i stor grad plukke ut øvelser selv. Vi har satt de ulike øvelsene i tre kategorier:

  1. Sportslige øvelser: De sportslige øvelsene kan også deles i tre etter hvor stort aktivitetsnivået er: lavt, medium og høyt. Øvelsene har noe tilknytning til konkurranseidrett.
  2. Lek/påfunn: Øvelsene har et artig preg med høyst uvante øvelser.
  3. Praktiske øvelser: Disse øvelsene går ut på å tenkte ut praktiske løsninger, også utføre disse.

Plassbegrensning: Inntil 30 personer.

Mat og drikke: Vi kan ta oss av mat og drikke, slik at arrangementet blir mer helhetlig. Vi har blant annet muligheter for grilling, med plass til alle langs bord og benker. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer til deres arrangement.

Flere aktiviteter: Hos oss er det mulig å kombinere mestermøte med andre aktiviteter, som paintball, lagøvelser eller klatring. Ta kontakt med oss, så kan vi finne en løsning som passer dere. Her kan det selvfølgelig også tilpasses til matpauser, der vi kan stille med mat og drikke.

Pris: Prisen varierer ut fra lengde på arrangementet, og antall deltakere. Prisen for mestermøte starter på 3000 per gruppe. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.