Mat og drikke

Mat og drikke hører med under et arrangement. Vi kan ta oss av dette slik at arrangementet blir mer helhetlig. Vi i Sandefjord aktivitets- og opplevelses-arrangør vil anbefale at dette serveres ute i naturen for å beholde stemningen (enten ved bålet eller ved grillen). Det finnes også muligheter for under eller i etterkant av turen å spise innendørs med finere dekketøy ( men dette vil som regel medføre forflytning i større eller mindre grad.). Sandefjord aktivitets- og opplevelses-arrangør vil forsøke så godt som mulig å skreddersy menyen etter ditt ønske. Allikevel vil vi her bringe noen forslag som vi vet er meget gode:

Til grillen: Man lager grillspyd bestående av pølser, biff, frukt, og poteter. Grilling av koteletter, pølser, hamburgere og t-bonestek med poteter og tilbehør. Grilling av hel gris/lam med poteter og tilbehør.

Til bålet: Viltgryte med ris (reinsdyr) Amerikansk gryte (kjøttdeig) Dersom man ønsker et lettere måltid: Grilling av pinnebrød, ostesmørbrød og pølser på bål.

Andre alternativer: Pizza Tomatsuppe
Som tidligere nevnt vil vi forsøke å skreddersy tilbudet etter hva dere ønsker, ta kontakt for nærmere avtale. Pris vil variere fra de ulike aktivitetene, og hvilken tilgjengelighet man har til serveringsstedet.

Kontakt oss

E-post: Post@saop.no
Tlf: 928 97 086

Per Kristian Saastad

Lukk meny