LAGKONKURRANSER

Lagkonkurransen bygger på forskjellige praktiske og teoretiske teamøvelser som kan være gode for å samle en gruppe. Det er diverse forskjellige øvelser, slik at man kan velge ut hvilke øvelser som er interessante for hver gruppe. Arrangementet bør helst kjøres som en konkurranseform mellom to eller flere grupper, men kan også kjøres av kun en gruppe.

Mat og drikke: Vi kan ta oss av mat og drikke, slik at arrangementet blir mer helhetlig. Vi har blant annet muligheter for grilling, med plass til alle langs bord og benker. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer til deres arrangement.

Flere aktiviteter: Hos oss er det mulig å kombinere lagøvelser med andre aktiviteter, som mestermøte, paintball eller klatring. Ta kontakt med oss, så kan vi finne en løsning som passer dere. Her kan det selvfølgelig også tilpasses til matpauser, der vi kan stille med mat og drikke.

Pris: Prisen varierer ut fra lengde på arrangementet, og antall deltakere. Prisen for lagøvelser starter på 3000 per gruppe. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.