KLATRING

Klatring er en morsom opplevelse som vi holder på med i Ormestadvika i Sandefjord. Det klatres i klatreseler, og instruktøren sikrer alle deltakerne. Instruktøren står for sikkerheten, så deltakerne kan fokusere på å nyte opplevelsen. Klatring er for alle, uansett hvilken form du er i eller om du aldri har klatret før.

Det er flere ulike lokasjoner vi kan arrangere klatring, men normalt holder vi det i Ormestadvika, der veggen er opp mot 30 meter høy, og det er plass til mange om gangen. Man kan også prøve seg på både taubane og taubro over et juv ved denne klatreveggen.

Bekledning: Vi anbefaler å kle seg i treningstøy eller lett turtøy som er komfortabelt å bevege seg i. Man klatrer uten klatresko, så man bør stille med sko med en myk såle, men med godt feste. Joggesko egner seg gjerne godt.

Mat/drikke: Vi kan ta oss av mat og drikke, slik at arrangementet blir mer helhetlig.

Utdrikningslag: Vi arrangerer gjerne utdrikningslag i klatreveggen, men vi tillater ikke synlig berusede personer.

Flere aktiviteter: Hos oss er det mulig å kombinere klatringen med andre aktiviteter, som paintball, mestermøte eller lagøvelser. Ta kontakt med oss, så kan vi finne en løsning som passer dere. Her kan det selvfølgelig også tilpasses til matpauser, der vi kan stille med mat og drikke.

Pris: Prisen varierer ut fra lengde på arrangementet, og antall deltakere. Prisen for klatring starter på 3000 per gruppe, for 2 timer. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.